БУДАПЕЩА- ПРАГА -ВИЕНА

0
Цена
от359 лв.339 лв.
Цена
от359 лв.339 лв.
Вашето име*
Телефон*
Имейл адрес*
Вашето запитване / резервация*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

934
 • 7 дни
 • Хотел 3 звезди
 • Автобус
 • 20.08.2018
 • От Бургас, Варна, Ст.Загора, Пловдив, София

БУДАПЕЩА – ПРАГА -ВИЕНА
с възможност за разглеждане на ДРЕЗДЕН

Дата: 10 СВОБОДНИ МЕСТА  20.08.2018                                 Цена: от 339.00 лв.

1 ден-Отпътуване рано сутринта от *Варна,/с доплащане-30,00 лв/,Бургас 01,00ч. по маршрут София-ГКПП Калотина- Ниш – Белград – Будапеща.Вечерта пристигане в Будапеща – един от най – красивите градове в Европа. Столицата на Унгария е разположена в Среднодунавската низина, на двата бряга на река Дунав. Основана сравнително скоро – в края на ХIХ век, когато се обединяват градовете Буда, Пеща и Обуда. Настаняване в хотел 3*.Нощувка.

2 ден- Закуска.В 08.00ч.програма в града с местен екскурзовод /доплащане 10,00 евро/–Площада на героите – един от най-забележителните площади в унгарската столица, разположен в Пеща, в края на Андраши Авеню. В центъра на площада се издига мемориал със статуите на водачите на седемте племена, които основават Унгария през 9 век, както и други забележителни фигури от Унгарската история – крале и държавници; Националната галерия; хълма Замъка с Рибарските кули, откъдето се открива незабравима гледка към Парламента, мостовете над Дунав и голяма част от града; красивата готическа катедрала ”Св. Матияш”наречена в чест на краля, който два пъти се венчава в нея и др./без влизане/.След обяд отпътуване за чешката столица. Настаняване в хотел 3* в покрайнините на Прага. Нощувка.

3 ден-Закуска.Програма в Прага с местен екскурзовод /доплащане 15,00 евро за обиколка + слушалки/. Пешеходен тур /около 3 часа/ от хълма Храдчани и Пражки храд с катедралата Св. Вит през картала Мала Страна, Карловия мост до Староместския площад с часовниковата кула Орлой и др.Свободно време в Стария град По желаие вечеря на кораб по р.Вълтава/на блок маса/доплащане 20,00 евро/-Нощувка.

4 ден-Закуска. По желание еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” – гр. Дрезден /доплащане 45,00 евро – включва транспорт, пътни такси, местен екскурзовод и обиколка в Дрезден /.Обиколка с местен екскурзовод в старата част на града. По желание посещение на бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сикстинската Мадона” /входните такси на посещаваните в свободното време музеи не са включени в цената на екскурзията/. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.

5 ден-Закуска. Сутринта отпътуване за австрийската столица – Виена. Панорамна обиколка на „Дунавската перла” с местен екскурзовод на български език /доплащане 12,00 евро/ – цветната къща на Хундертвасер; обиколка на Ринга; дворците Белведерепостроен по поръчка на принц Евгений Савойски, днес дом на Австрийската галерия и Хофбургофициалната резиденция на австрийския президент; Колоната на чуматапоставена от император Леополд I като благодарност към небето, чуло молитвите му за спасение от страшната чумна епидемия през 1679 г.; катедралата ”Св. Стефан”най – голямата и прочута катедрала в Европа и др. Вечерта настаняване и нощувка в Будапеща.

6 ден-Закуска. По желание разходка с корабче по река Дунав /доплащане 15,00 евро/.Свободно време по ”Ваци” – пешеходна улица, с най – популярните кафенета в града, разположена успоредно на река Дунав.

Отпътуване за България.Пристигане вечерта.

В ЦЕНАТА, калкулирана при 40 туриста, СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • транспорт с автобус 3*,
 • 2 нощувки + 2 закуски в Будапеща в хотел 2/3* в двойни/тройни стаи;
 • 3 нощувки с 3 закуски в района на Прага в хотел 3* в двойни/тройни стаи
 • водач по време на пътуването

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • административни и пътни такси – 17,00 евро / задължително доплащане/
 • туристическа програма в Будапеща с местен екскурзовод – 10,00 евро;/ / задължително доплащане/
 • разходка с корабче по река Дунав в Будапеща – 15,00 евро;
 • туристическа програма в Прага с екскурзовод на български език и слушалки – 15,00 евро;/ / задължително доплащане/
 • еднодневна екскурзия до Дрезден– 45,00 евро;
 • туристическа програма във Виена с екскурзовод на български език – 12,00 евро; / задължително доплащане/
 • входните такси на посещаваните обекти – /комплекса Цвингер /Галерията на Старите майстори – 10-11 евро /,
 • *корабче по р. Вълтава с включена вечеря – 20,00 евро;
 • доплащане за единична стая – 50,00 евро

Цената е валидна за настаняване в двойни и тройни стаи.Ако няма възможна комбинация се заплаща задължително настаняването в единична стая.

 

*ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИ минимум 30 записани туриста.

Срокове и Условия

Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 7 дни след подписване на договора, само при уславие, че остават мин.60 дни до датата на отпътуване

Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането

Плащания

до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек

до 10 дни преди Тръгване 100%

Неустойки

за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета

за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%

за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%

за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация:

 • Офертата важи при минимум 40 туриста
 • При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването
 • Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидни 6 месеца след датата на завръщане от пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
 • Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.
 • Гарант на СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД по смисъла на чл 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „Групама Застраховане” АД, застрахователна полица № 7500170000569/22.09.2017г

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

Карта

 

Снимки