ПЕРЛИТЕ НА АВСТРИЯ и БАВАРИЯ

0
Цена
от570 лв.
Цена
от570 лв.
Вашето име*
Телефон*
Имейл адрес*
Вашето запитване / резервация*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

624
 • 6 дни
 • Хотел 3 звезди
 • Автобус
 • 01.09.2019г.
 • От Бургас, Варна, Ст.Загора, Пловдив и София

Залзбург–ПЕРЛИТЕ НА АВСТРИЯ/Бад Ишъл–Халщат-
Сент Гилген/-замъка Херенхимзее-Мюнхен-Загреб

Дата –01.09.2019г                     ЦЕНА –   570,00 лв.

ПЪРВИ ДЕН-Отпътуване от Бургас в 01,00 часа по маршрут Стара Загора 02,45ч разклона на автомагистрала Тракия,Пловдив 04,30ч. АМ Тракия бензиностанция Шел и Хепи,06,00ч.София бенциностанция ОМВ Захарна фабрика бул. Сливница-ГКПП Калотина-Ниш-Белград-Загреб.Нощувка в района на Загреб.

ВТОРИ ДЕН-Закуска.Отпътуване за Австрия.Пристигане в Залцбург. Разглеждане  на градините Мирабел,с неповторима панорама към стария град и крепостта Хьоензалцбург- най-добре запазената средновековна крепост в Европа.Пешеходна разходка по улица“Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, “Резиденплац”, “Моцартплац „ до катедралата“Св.Петър”, Нощувка в района на Залзбург.

ТРЕТИ ДЕН–Закуска.Еднодневна екскурзиа”Перлите на Австрия”.Отпътуване за Бад Ишъл – културен  и географски  център на регион Залцкамергут. Един от най-прочутите балнеологични курорти в Горна Австрия, известен с красивата си природа и планински езера. Възниква в началото на 19 век, когато саламурата влиза в употреба за медицински цели, Ишл скоро се превръща в модерен спа курорт с видни гости. Посещение на Императорската вила – лятната резиденция на хабсбургския император Франц Йозеф I. Точно в този курорт владетеля среща през 1853 г. среща любовта в лицето на своята петандесетгодишна братовчедка – красивата Елизабет от Бавария. Тази вила има огромно историческо значение и място в световната история. Именно в нея Франц Йозеф подписва декларация, с която Австро-Унгарската империя обявява война на Кралство Сърбия на 8 юли 1914 г. с което се поставя началото на Първата Световна война, в която империята загива.  Разходка в центъра на града. Отпътуване за Халщат-„Перлата на Австрия”, разположен на брега на едноименното езеро, защитено от стръмните и изключително красиви склонове на алпийския планински масив Дахщайн. Дивно красивата планинска верига възхищава с монументалността на природните си образувания. Къщичките са се сгушили стена до стена на самия ръб на езерото, а някои от тях се простират дори и над водната повърхност, носени  от стабилни дървени подпори.  През 1996г., градът е обявен от ЮНЕСКО за културно наследство от световно значение.  На връщане престой в центъра на Ст. Гилген – родното място на Ана Мария, (майка на великия композитор Моцарт).Градчето е разположен на езерото Волфгангзее Връщане в хотела в района на Залзбург. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН-Закуска.Еднодневна екскурзия”Химзее и Мюнхен” Отпътуване за eзерото Химзеe (най-голямото езеро в Бавария).Посещение на двореца Херенхимзеe, копие на двореца Версай, построен от Лудвиг ІІ Баварски на острова Херенинзел .Продължаване към Мюнхен. Програма в баварската столица –Мюнхен – разглеждане на Мариенплац, Старото и Новото кметство с пеещия часовник, Музея на играчките, катедралата Фрауенкирхе и др Връщане в хотела в района на Залзбург. Нощувка.

ПЕТИ ДЕНЗакуска.Отпътуване за столицата на Хърватия – Загреб. Туристическа програма – централният площад “Бан Йелачич”, Старият град: Каптол и Градец; Катедралата; пазарът “Долач”; Кървави мост; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; църквата “Св. Марк”; Парламентът; църквата “Св. Катерина”.Нощувка в района на Загреб.

ШЕСТИ ДЕНЗакуска.Пристигане в София вечерта,Пловдив, Бургас след полунощ.

В цената са включени:

 • транспорт с автобус 3*,
 • гранични и пътни такси,
 • посочените 5 нощувки + закуски в хотели 2/3*,
 • водач-представител от агенцията по време на пътуването.

В цената не са включени:

 входните таксите на посещаваните обекти и корабчета;

– еднодневна екскурзия до замъка Херенхимзее и Мюнхен – 40,00 евро, включващ билет за корабчето до Херенинзел + вход за замъка и такса резервация,програма в Мюнхен

– еднодневна екскурзия до Бад Ишъл – Халщат – Ст. Гилген – 20,00 евро + входни такси/Кайзер Вила- 11,00 евро/

-медицинска застраховка – 10,00 лв

– настаняването в единични стаи – 120,00 лева

*Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат от България,мен.10 дни преди отпътуването

Срокове и Условия

Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 7 дни след подписване на договора, само при уславие, че остават мин.60 дни до датата на отпътуване

Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането

Плащания

до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек

до 10 дни преди Тръгване 100%

Неустойки

за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета

за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%

за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%

за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация:

 • Офертата важи при минимум 40 туриста
 • При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването
 • Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
 • Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.
 • Гарант на СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД по смисъла на чл 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „ЕВРОИНС” АД, застрахователна полица № 03700100001635/22.09.2018г

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

 

Снимки