През април 2019 в Генуа–Монако-Ница-Кан- Барселона и Монсерат

0
Цена
от699 лв.
Цена
от699 лв.
Вашето име*
Телефон*
Имейл адрес*
Вашето запитване / резервация*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

205
  • 6 дни
  • Хотел 3 звезди
  • Комбиниран транспорт
  • 01.034.-06.04.2019г.
  • От Бургас, Варна, Ст.Загора, Пловдив и София

ГенуаМонакоНицаКанБарселона и Монсерат

5 нощувки със закуски и 2 вечери

отиване автобус,връщане самолет

Дата:01.04.2019          Цена: 650,00 лв          

1 ден –Отпътуване от София в 04,00 часа-бензиностанция ОМВ Захарна фабрика,бул.Сливница посока Калотина..Транзитно пътуване по маршрут София-ГКПП Калотина-Ниш-Белград-Загреб-Словения.Нощувка. ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ОТ ВАРНА,БУРГАС,СТ.ЗАГОРА и ПЛОВДИВ ОТПЪТУВАНЕТО Е НА 31.03.2019г. вечерта.

2 ден-Закуска.Пътуване през Италия.Кратка спирка в  Генуа Пешеходната разходка – около 2 ч до Старото пристанище;катедралата „Сан Лоренцо“, в която се съхраняват мощите на Йоан Кръстител – покровителят на Генуа;Дворецът на дожите – в миналото седалище на управлението на Републиката и резиденция на дожите, в наши дни е център на социалния и културния живот в града; площад „Ферари“ – сърцето на града, обграден от обществени сгради, банки и офиси на най-големите корабни компании. Къщата  на Христофор Колумб. Нощувка на Лигурската Ривиера.след Генуа

3 ден-Закуска. Пристигане в княжество Монако.Изкачване на хълма Замъка с Двореца на фамилия Грималди,пистата на Формула 1,Европейското и Американското казино в Монте Карло,хотел Париж и др.Пристигане в столицата на Лазурния бряг-Ница – пешеходна разходка по булевард Промнад де-з-Англе, площад Масена, Пазара на цветята /на антиките/, катедралата Сент Репарат.Програма в Кан – Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет и др.Нощувка в района на Френската Ривиера.

4 ден-Закуска.Отпътуване за Испания.След обяд програма в столицата на Испанската област Каталуня-Барселона-катедралата «Саграда Фамилия» и парка Гюел. Вечеря.Нощувка на Испанската Ривиера.

5.ден- Закуска.Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до „вълшебната планина ”Монсерат,с посещение на  бенедектинския манастир, основан през 11 век, разположен в местност с невероятна природна красота, съхраняващ иконата на Девата на Монсерат или „черната Мадона“ – покровителката на Каталуния. Следобяд посещение на стадиона Ноу Камп и престой в района на площад Испания.*Вечеря.Нощувка на Испанската Ривиера.

5.ден- Закуска.Свободно време в Барселона по ул.Рамбла,Стария град и време за разглеждане на Аквариума и музеи по избор.Трансфер до летището.Полет за България вечерга.Пристигане на Терминал 1.

Офертата включва:
– автобусен транспорт от България
– Самолетен билет Барселона – София на АК Wizzair с включени летищни такси и кабинен багаж до 10кг;
– Трансфер хотел – летище
– 1 нощувка със закуска в хотел в района на Любляна

– 1 нощувка със закуска в хотел на Лигурската Ривиера след Генуа
– 1 нощувка със закуска в района на Френската Ривиера
– 2 нощувки със закуска  и 2 вечери в хотел 3*на Испанската Ривиера

– туристическа програма в Генуа,Кан,Ница,Монако  и Барселона
– Водач – представител на фирмата

Офертата не включва (доплащанията са към туроператора):
Пътни и гранични такси –  40,00 евро (задължително доплащане);
– такса за туристически групи при влизане в Монако – 10,00 евро;

– туристическа програма в Барселона и трансфер 2 дни – 20,00 евро

– чекиран багаж до 20 кг – 80,00 лв,заявява се и плаща при записване
– Входни такси за посещаваните обекти в Барселона/Парка Гюел- 10,00 евро,Аквариума-20,00 евро/

– ползването на градски транспорт при индивидуална програма .

– полудневна екскурзия до манастира Монсерат – 35,00 евро,включва транспорт в двете посоки,местен екскурзоводна български език

– доплащане за единична стая 120 лв

Необходими документи: валиден документ за самоличност мин.6 месеца-валиден  задграничен паспорт или валидна лична карта (копие), здравна карта за престой в чужбина; за лица под 18г – нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува зад граница само или с единия родител.

Гарант на СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „ЕВРОИНС” АД, застрахователна полица № 03700100001635/22.09.2018г

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

 

Карта
Снимки