ШОПИНГ УИКЕНД в ЧОРЛУ.ЛЮЛЕБУРГАС,ЛОЗЕНГРАД

0
Цена
от125 лв.
Цена
от125 лв.
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

77
  • 2 дни
  • Хотел 3 звезди
  • Автобус
  • 15.08.-16.08.2020г.
  • От Бургас, Варна, Добрич

ШОПИНГ УИКЕНД в ЧОРЛУ.ЛЮЛЕБУРГАС,ЛОЗЕНГРАД

15.08.-16.08.2020

 ДОБРИЧ.ВАРНА,ПОМОРИЕ и БУРГАС

ЦЕНА – 125,00 лв

1-ви ден:Отпътуване в 04:30 от Добрич, в 05:30 от Варна-Катедралата ,в 08:00 ч от Бургас,омв до х-л МИРАЖ.Преминаване на граничния пункт ГКПП Малко Търново-Дерекьой.

Пристигане в град Чорлу – един от най-прочутите райони за пазаруване в Турция с множетсво фабрики за производство на кожени изделия, обувки, спално бельо, дънкови изделия и др.Посещение на фирмен магазин на ТАЧ с висококачествени спално бельо, халати, детски комплекти, завивки на достъпни цени. Посещение на търговски център „ORION“ Чорлу, където са магазинте на едни от най-търсените турски марки: DESA, DERIMOD, U.S.Polo, Pierre Cardin, Koton, DeFActo, LC Waikiki, Мави, Loya, Penti, Madame Coco, English Home, Gratis, Watsons и други. Настаняване в хотел 3***. Нощувка.

2-и ден:Закуска.Отпътуване за Люлебургаз. Древното име на селището е Бергула. Византийският император Теодосий I го преименува на Аркадиопол в чест на своя син и наследник Аркадий. Градът е превзет от войските на Атила по време на неговия поход срещу Византия през 443 г. По време на Османската империя градът се е наричал Бургас от гръцката дума Пиргос (кула). Основни забележителности в града са – Архитектурен комплекс, състоящ се от джамията „Мехмед Соколи Паша“, построена през 1539-1588 година от великия придворен инжинер Синан; турска баня и хан „Мимар Синан Кервансарай“, градина и мавзолей на Зиндан баба от 14 век.Престой в центъра на града, където ще откриете стотици магазинчета с интересни стоки на примамливи цени.Посещение на търговски център 39 BURDA.Отпътуване за България с кратка спирка в центъра на Лозенград. Пристигане вечерта в Бургас,Варна и Добрич.

Цената,калкулирана при 33 туриста, включва:

– Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут;

– 1 нощувка със закуска в хотел 3*** в близост до центъра на града

– Посещение на най-популярните шопинг центрове гр. Чорлу и гр. Люлебургаз;

– Медицинска застраховка с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.);

Цените НЕ включват:

– Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69г.

– Разходи от личен рарактер.

 

Необходими документи за пътуване валиден задграничен паспорт,  2 месеца след датата на пътуване.

  • За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
  • Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни,но във връзка с епидимиологичните условия е възможно въвеждането и извършването на бърз тест за КОВИД
  • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.

 

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.