ЕКСКУРЗИЯ СКАНДИНАВИЯ и СЕВЕРА

0
Цена
от729 лв.
Цена
от729 лв.
Вашето име*
Телефон*
Имейл адрес*
Вашето запитване / резервация*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1232
 • 11 дни
 • Хотел 2/3 звезди
 • С автобус и круизен кораб
 • 14.06. и 26.09.2018г.
 • От Варна, Бургас, Ст.Загора, Пловдив и София
БЕЛИТЕ НОЩИ в СКАНДИНАВИЯ през юни
8 нощувки+ 4 закуски и
транспорт с автобус и круизен кораб
БУДАПЕЩА – ПРАГА – БЕРЛИН – КОПЕНХАГЕН –ОСЛО-СТОКХОЛМ – ХЕЛЗИНКИ – ДРЕЗДЕН – БРАТИСЛАВА
Дата – 15.06. и 26.09.2018г                         цена – от 729,00 лв

 

1 ДЕН-Отпътуване от София в 02:00ч. – бензиностанция OMV на бул. Сливница срещу Западен парк, по маршрут ГКПП Калотина – Ниш – Белград – Будапеща.Пристигане в Будапеща в ранния следобяд.По желание едночасова разходка с корабче по р.Дунав с чаша щампанско/ доплащане 15,00 евро/.Нощувка.

ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ОТ ВАРНА,БУРГАС,СТ.ЗАГОРА,ПЛОВДИВ дата 14.06. ВЕЧЕРТА/ Варна в 17,30ч. /с доплащане – 30,00 лв./от Бургас в 20:00ч. – бензиностанция OMV до Метро; от Пловдив в 23:30ч. – бензиностанция Шел и Хепи;/

2 ДЕН-Отпътуване за чешката столица – Прага. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Старата част на града /доплащане 15,00 евро/ -Старое место, сградата на старото Кметство с астрономическия часовник Орлой, улица Карлова,Карловия мост от 14 век.Нощувка.

3 ДЕН-Закуска. Отпътуване за Германия в 08,00ч. Спирка в Берлин – улицата на липите и най-известните по целия свят символи на Берлин – Бранденбургската врата, Райхстагът и Монументът на победата. Отпътуване за района на Рощок. Нощувка.

4 ДЕН-Рано сутринта в 06,00ч.отпътуване за Дания с ферибот Рощок – Гедсер – преход 160км. Преди обяд пристигане в столицата – Копенхаген. Панорамна обиколка на града /1,30ч./ с местен екскурзовод на български език /доплащане 20,00 евро/. Спирка при двореца Кристиянборг приютил Датския парламент, Националната библиотека, спирка при Mраморната катедрала и площада с двореца Амалиенборг, Кралския театър, Чърчил парк със замъка Касталет и символа на Дания – статуята на малката русалка, фонтана Гифион, посветен на “майка Дания”, централния площад с Кметството и паметника на Андерсен.В 15.00ч. отпътуване за пристанището. Качване на ферибот за Норвегия на компанията DFDS. Нощувка на круизния кораб каюти за 4-ма, ниво 2.

5 ДЕН-Сутринта  в 09,30ч. пристигане в столицата на Норвегия – гр. Осло. Панорамна обиколка от 10,00ч. на града с местен екскурзовод на руски език /доплащане 20.00 евро/ – Кралския дворец, централната улица “Карл Йохангате”, Кметството, където се връчва Нобеловата награда за мир, скулптурите на Вигеланд в парка Фргонер. Рано след обяд отпътуване за шведската столица Стокхолм, известна като “Северна Венеция”.Нощувка в района на Стокхолм.

6 ДЕН-Закуска. Програма в Стокхолм с местен екскурзовод на български или руски език /доплащане 20,00 евро – остров Гамла Стан – сърцето на стария град с църквата на рицарите Сторкиркан и Кралския дворец, Кметството със “Златната зала”, която всяка година приютява бала в чест на Нобеловите лауреати.и неповторима панорама от града. В 15.00ч. отпътуване за пристанището Вартан. В 16.45ч. отпътуване за финландската столица Хелзинки с най-големия 14-етажен круизен кораб на “Силия лайн”, дълъг 203м., разполагащ с караоке бар, басейн, сауна, казино, free shop, дискотека и огромна търговска част. Нощувка на круизния кораб каюти за 4-ма, ниво 2.

7 ДЕН-Около 10.00ч. пристигане в Хелзинки – град обграден от три страни с вода, чийто жители се сочат за най-образованите и най-добре живеещите в света. Панорамен тур 10,30-12,30ч. с местен автобус и екскурзовод на руски език /доплащане 40,00 евро – заявява се в България/ – с впечатляващата сграда на Финския парламент и Руската православна катедрала, Скалната църква и паметника на Сибелиус. Отпътуване обратно за Стокхолм. Нощувка на кораба на Силия лайн,ниво 2.

8 ДЕНПристигане сутринта в 09,30ч. в Стокхолм. Посещение на музея “Васа” с кралския боен кораб или етнографския комплекс „Сканзен”или музея на АББА. По обяд отпътуване за Германия. Попътна спирка на брега на езерото Ветерн. Вечерта качване на ферибот от Трелеборг до Рощок – пътуване около 6,00ч. – включено е настаняване на база дек. *По желание и препоръчително е доплащането за кабини.

9 ДЕН-Рано сутринта пристигане в Рощок. Кратка спирка /2 часа/ в Дрезден – столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба”. Отпътуване за Чехия.Нощувка.

10 ДЕН-Закуска.Отпътуване със пирка в столицата на Словакия Братислава.Пешеходна разходка в стария град –катедралата Св.Мартен, площада пред Кметството,Двореца на Архиепископа,Михалевската порта.Ранния следобяд отпътуване за България.

11 ДЕН-Пристигане сутринта в  София,Бургас и Варна след обяд.

В цената, калкулирана при 40 туриста са включени:

– транспорт с автобус 3*

– обявените 8 нощувки+4 закуски, калкулирани на база 4-ки кабини, стаи 2-ки /1 нощувка+закуска в Будапеща в хотел 2/3*; 2 нощувки със закуски  в Прага в хотел 3*; 1 нощувка в района на Рощок –Ibis budget; 1 нощувка на ферибот  от Копенхаген за Осло в каюти за 4-ма ниво 2,1 нощувка със закуска в района на  Стокхолм ; 2 нощувки на ферибот на Силия лайн Стокхолм – Хелзинки – Стокхолм, в каюта за 4-ма, ниво 2;

– водач-представител на фирмата по време на пътуването.

В цената не са включени:

– фериботни, пътни и пристанищни такси – 40,00 евро – заплащат се задължително преди отпътуване

– таксите на посещаваните обекти

– турове в програмата:

  * обиколка с местен екскурзовод на български език + слушалки в Прага – 15,00 евро

  * тур Хелзинки с местен автобус и екскурзовод на руски език – 40,00 евро

  * обиколки с местни екскурзоводи в Копенхаген,Осло и Стокхолм – по 20,00 евро за град

  * корабче по р.Дунав в Будапеща – 15,00 евро,

– доп доплащане за двойни кабини на кораба Дания-Норвегия – 35.00 евро на човек / тройна кабина – 15.00 евро на човек/ единична – 120.00 евро

лащане за двойни кабини на кораба Швеция-Финландия– 45.00 евро на човек за двете нощувки/ тройна кабина – 15.00 евро на човек/ единична – 135.00 евро

възможност за настаняване в каюти на ферибота от Швеция за Германия – каютата за 4 ма – 120.00 евро, каютата за 2ма – 100.00 евро – заявява се и заплаща  предварително/

– отпътуване от Варна – 30,00 лв

 

ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА  ОФЕРТАТА,СЕ ИЗИСКВА/три имена,ЕГН,№ на ЛК и дата на валидност, място на отпътуване,тел.за връзка на пътуващите лица/.

 

Препоръчително е валутата Ви необходима за Скандинавските страни да бъде обменена от България.

Заявяването и заплащането на допълнителните мероприятия става мин 14 дни преди датата на отпътуване с надлежно представен документ за плащане!

Допълнителна информация:

 • Офертата важи при минимум 40 туриста
 • При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването
 • Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
 • Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.
 • Гарант на СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД по смисъла на чл 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „Групама Застраховане” АД, застрахователна полица № 7500170000569/22.09.2017г

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

Карта
 

 

Снимки